• 8446F7CE 7388 4D51 9FE0 A8CE975760A7
     
  •  


  •  

Værelser


Vore hyggelige værelser ligger på 2. sal. De er er udstyret med radio/tv og håndvask. Bad og toilet findes på gangen.

Kapacitet: 9 senge.

Enkeltværelser (inkl. morgenmad) Kr. 300,-
Dobbeltværeæser (inkl. morgen) Kr. 600,-
Dobbeltværelser m. eget bad (inkl. morgenmad) Kr. 780,-

Fri internet på alle værelser.

Lokaler


Vi har hyggelige lokaler. Foruden restauranten, som rummer op til 50 personer har vi på førstesalen et hyggeligt festlokale (se på billedet), hvor der er plads til 60 spisende gæster.

Er der tale om et mindre selskab har vi også et mindre lokale til 30 personer.

Om Backhaus

I det skønne Ribe og under 50 meter fra den ligeså berømte Domkirke ligger Backhaus. Restaurant, selskabslokaler og værelser. Alt sammen meget hyggeligt, ærligt og til meget rimelig priser.

I restauranten er der plads til op mod 50 spisende gæster, logerende som almindelige middagsgæster der kommer ind fra gaden. Folk kommer fra nær og fjern og fra indland og udland, for at nyde nogle helt igennem skønne danske klassikere som fx. æggekage, fyldt rødspætte, rejecocktail  eller den populære Backhausschnitzel med bearnaisesauce. Det er store portioner så man bliver med garanti mæt. Priserne er yderst rimelige.

Ønsker man at holde selskaber på Backhaus så er der på første sal et stort lokale som er velegnet til den slags. Her er plads til 60 personer som kan sidde helt for sig selv. Der er også mulighed for overnatning.

Backhaus råder over 7 værelser, enkelværelser og dobbeltværelser.