Busselskabs frokostretter og platter busselskaber

(minimum 20 couverter)

Forretter:

Hjemmebagt butterdejs tartelet med høns i asparges
Snitte med røget laks, asparges og æggestand
Kyllinge-svampeterrine med salat, syltede rødløg, persilledressing og couvertbrød
Kold dampet rødspættefilet med rejer, salat, purløgsdressing og couvertbrød
Tunmousse med salat, dilddressing, bagte tomater og couvertbrød

Hovedretter:

Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler or rødbeder
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
3 frikadeller med kartofler, rødkål, skysauce og asier
Høns i frikassé med kartofler og rødbeder
Dansk bøf (200 gr.) med bløde løg, kartofler, skysauce og rødbeder
Kogt skinke med grønsager, kartofler og aspargessauce
¼ stegt kylling med pommes risolées, skysauce, agurkesalat og rabarberkompot
Flæskesteg med sprøde svær, rødkål, kartofler, sauce og asier

Desserter

Citronfromage med flødeskum
Vanille Panna cotta med bærcoulis
Gl. dags æblekage med makroner og flødeskum
Bærtrifli med makroner og vanilleskum

1 Ret kr. 165,-
2 Retter kr. 195,-
3 Retter kr. 225,-

Platter

Platte 1:

Sild med karrysalat, løg og kapers
Frikadelle med rødkål og asier
Brie ost med druer
Brød og smør
Kr. 145,-

Platte 2:

½ Æg med rejer, mayonnaise og kaviart
Fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Roastbeef med pickles og peberrod
2 danske oste med druer
Brød og smør
Kr. 175,-

Platte 3:

Terrine af røget laks og porrer med urtedressing
Fanøskinke med røgeost og bagte cherrytomater
mørbradbøf med bløde løg
2 danske oste med syltede nødder og druer
brød og smør
Kr. 198,-