Busselskabs frokostretter og platter
(minimum 20 couverter)
Forretter:
Hjemmebagt butterdejs tartelet med høns i asparges
Snitte med røget laks, asparges og æggestand
Kyllinge-svampeterrine med salat, syltede rødløg, persilledressing og couvertbrød
Kold dampet rødspættefilet med rejer, salat, purløgsdressing og couvertbrød
Tunmousse med salat, dilddressing, bagte tomater og couvertbrød
Hovedretter:
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler or rødbeder
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
3 frikadeller med kartofler, rødkål, skysauce og asier
Høns i frikassé med kartofler og rødbeder
Dansk bøf (200 gr.) med bløde løg, kartofler, skysauce og rødbeder
Kogt skinke med grønsager, kartofler og aspargessauce
¼ stegt kylling med pommes risolées, skysauce, agurkesalat og rabarberkompot
Flæskesteg med sprøde svær, rødkål, kartofler, sauce og asier
Desserter:
Citronfromage med flødeskum
Vanille Panna cotta med bærcoulis
Gl. dags æblekage med makroner og flødeskum
Bærtrifli med makroner og vanilleskum
1 Ret kr. 165,-
2 Retter kr. 195,-
3 Retter kr. 225,-
Platter
Platte 1:
Sild med karrysalat, løg og kapers
Frikadelle med rødkål og asier
Brie ost med druer
Brød og smør
Kr. 175,-
Platte 2:
½ Æg med rejer, mayonnaise og kaviar
Fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade
Roastbeef med pickles og peberrod
2 danske oste med druer
Brød og smør
Kr. 185,-
Platte 3:
Terrine af røget laks og porrer med urtedressing
Fanøskinke med røgeost og bagte cherrytomater
Mørbradbøf med bløde løg
2 danske oste med syltede nødder og druer
Brød og smør
Kr. 198,-