Selskabsmenu

Foretter:

Hjemmebagt butterdejs fleurons med høns i asparges
Kr. 85-

Kold bagt torsk med grøn urtedressing, sprød salat og bagte cherry tomater
Kr. 98,-

Kold røget laks med hjertesalat, mormor-dressing og grønne asparges
Kr. 108,-

Fanøskinke med syltet squash og rødløg, røgeost og sprød sesam grissini
Kr. 95,-

Rejecocktail med dressing, grønne asparges og citron
Kr. 108,-

Lun Timbale af fersk og røget laks på spinat én branche med citronsauce og tomat concassé.
Kr. 108,-

Tunmousse med persillekant dertil chili-citronmarinerede rejer, hakket æg, tomat og sprød sesam grissini
Kr. 95,-

Suppe efter eget valg
Kr. 75,-

*Alle foretter serveres med friskbagt brød og smør (butterdejs fleurons undtaget)

Hovedretter:

Kalvesteg stegt som vildt med bønner, gulerødder, kartofler, sauce, Waldorff salat, tyttebær og asier
Kr. 185,-

Svampefarseret svinemørbrad med blomkål og persille, bagte skallotteløg, sennepssky og knuste kartofler
Kr. 195,-

Steg af kalveryg med 3 slags grønsager, stegte kartofler, timiansky og rabarberkompot
Kr. 199,-

Flæskesteg med sprød svær, rødkål, kartofler, franske kartofler, skysauce og asier
Kr. 175,-

Gl. dags oksesteg med sauté af bønner, gulerødder, løg og bacon, kartofler, sauce, solbærmarmelade og asier
Kr. 185,-

Kalkunbryst farseret med krydderurter i soufflefars dertil smørdampet kål (spidskål/savoykål), porrer og persille, kartoffelterrine og paprikasauce
Kr. 175,-

Helstegt oksefilet med ærter francaise, tomatsalat, Bearnaise sauce, rødvinssauce, kartoffelbåde og bagt kartoffel med kryddersmør
Kr. 250,-

Helstegt oksemørbrad Aromatique med sauté af svampe, løg og persille, gulerodsflan med sprød Fanøskinke, pommes Anna og portvinssky.
Kr. 299,-

Desserter:

Hjemmelavet islagkage med chokoladestykker på mandelbund og jordbær serveres med flødeskum og frugt
Kr. 85,-

Citronfromage med flødeskum
Kr. 65,-,

Gl. dags æblekage med makroner og flødeskum
Kr. 65,-

3 chokolade desserter: hvid chokolademousse med karamel og bagt hvid chokolade, lys chokolade panacotta med orange sabayonne, chokoladekage på vanillecreme med rødvinssyltede valnødder
Kr. 108,-

Fløderand med marinerede friske frugter og lun bærsauce efter eget ønske
Kr. 75,-

Backhaus pandekager: 2 lune Pandekager rullet med hindbærmarmelade og contreau-orangecreme serveres med cognackaramel, ristede nøddeflager og hjemmelavet vanilleparfait
Kr. 85,-

Æblemazarin med rødvins/anissyltet pærer, myntesukker og rørt vanilleis
Kr. 85,-

Natmad:

Pølse- og ostebord med 3 slags pølser, lun leverpostej med champignon og bacon, 3 slags danske oste, tilbehør, hjemmebagt brød og smør.
Kr. 155,-

Suppe efter eget valg med hjemmebagt brød
Kr. 75,-

Stor hjemmebagt sandwichbolle med pålæg (3 Slags)
Kr. 75,-

Frikadeller og kartoffelsalat med rødbeder
Kr. 75,-

Luksus smørrebrød
pr. stk. kr. 45,-

3 snitter med pålæg
Kr. 90,-

Til kaffen:

Sarah Bernhard kr. 25,-
kransekage med nougat kr. 25,-
2 slags småkager kr. 25,-
2 mandel bicotti (italiensk småkage) 25,-
2 luksus trøfler med orangelikør rullet i chokolade og nødder kr. 45,-
Lagkage med flødeskum kr. 55,-

Skulle I have andre ønsker, er vi selvfølgelig behjælpelige med at finde den rette menu til jeres fest.

OBS! Ved eventuelle Allergener og diabetis, oplys dette ved bestilling.

Buffeter

(minimum 20 couverter)

Buffet 1:

Lun fisketimbale af hvid fisk med porrer creme og porrer-aske

Tarteletter med rejesalat

Krydderstegt svinefilet

Kyllingefilet i baconsvøb

Ovnstegte kartofler

Rødvinssauce

Mixed salat med dressing

2 slags is med frugt

Vanille Panna cotta med bær coulis

Kr. 250,-

Buffet 2:

Tunmousse med persillekant, rejer, avokado og salat

Gratinerede rødspættefileter på spinat én branche

Farseret Svinemørbrad

Okseculotte

Stegte kartofler med rødløg og persille

Årstidens bagte grønsager

Pastasalat med tomat, oliven og bagt peberfrugt

Sennepssky

Lun æblemazarin med kanelcreme

2 slags is med frugter i bærcoulis

Kr. 275,-

Buffet 3:

Roulade af rødspætte, laks og spinat med salat, bagte tomater og krydderurtedressing

Fanøskinke med grillet artiskok og soltørrede tomater

Skinkesteg Toscana med rosiner, persille og hvidløg

Steg af kalveryg

Krydderurtefarseret kalkunbryst

Krydderbagte kartofler

Lune kartoffelbåde i græsk yoghurt med rødløg

Spidskålssalat med æbler, peanuts og tranebær

Bagte grønsager

Sauce Chasseur

Citrontærte med marengs

fragilitéroulade med vanilleskum & bær

Kr. 299,-

Buffet 3:

Terrine af røget laks og porrer med krydderurtedressing og salat

Hvidvinsdampede blåmuslinger a la Grønbeck

Stegt torskefilet på østershatte i sennepscreme

Hel rødvinsmarineret benskinke/skinkesteg med sprøde svær

Lammekølle

Oksefilet Aromatique

Ratatouille

Lune blomkål i persillepesto

Broccolisalat med æbler, rødløg og peanuts i sennepsdressing

Kartoffel-rødbedeflan

Pommes Anna

Rosmarinsky

Bearnaisesauce

Dessertbord med 4 slags kage, 3 slags is, Frugtfad & dessertsaucer

Kr. 365,-