Julemenu
Ribbensteg serveret med hjemmelavet rødkål, kartofler, brun sauce, asier, og orangesyltede tranebær
******
Ris á la mande med kirsebærsauce
1 ret 195,-
2 retter kr. 225
Juleplatte
(minimum 2 personer)
Serveres fra kl. 11.30 – 16.30
Marineret sild med løg og karrysalat
Æg og rejer med mayonnaise
Tartelet med høns i asparges
Frikadelle med rødkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pompei rugbrød med smør
245,-
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
Hver mandag og tirsdag i oktober og november
fra kl. 17.00
(tilbuddet kan ikke købes som take away)
Reservér bord på tlf. 75421101
Gl. dags æblekage med flødeskum
175,-
Glögg
Hjemmelavet glögg
med mandler og hjemmetørrede rosiner i rom
Glas kr. 59,-
Med brunkager kr. 65,-
Med æbleskiver, marmelade og sukker kr. 75,-
Glædelig jul
Julebuffet 2024
Hjemmemarinerede sild med løg, kapers og karrysalat
og stegte sild serveres ved bordet.
Æg og rejer med mayonnaise og citron
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep
Tartelet med høns i asparges
Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
Frikadeller og medister med hjemmelavet
sønderjysk hvidkål
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Mørbradbøf med champignonsauce
3 slags ost med druer, peberfrugt, oliven og kiks
Ris a la mande med kirsebærsauce med 2 cl. Solbærrom
Frugt
Pompei rugbrød og franskbrød
299,-
(minimum 2 personer)
Julebuffeten serveres i restauranten/salen ved stort fælles ta`selv bord,
hver fredag og lørdag fra den 22-11-24 til og med 21-12-24 fra kl. 17.30
Ønsker man eget lokale kan dette arrangeres ved minimum 15 personer.
Julebuffeten kan købes alle dage til større arrangementer ved
minimum 15 personer.
Kan også købes som TAKE AWAY
KUN MOD FORUDBESTILLING på tlf.: 75 42 11 01