Julemenu

Ribbensteg serveret med hjemmelavet rødkål, kartofler, brun sauce, asier, og orangesyltede tranebær

******

Ris á la mande med kirsebærsauce

1 ret 195,-

2 retter kr. 225

Juleplatte

(minimum 2 personer)
Serveres fra kl. 11.30 – 16.30

Marineret sild med løg og karrysalat

Æg og rejer med mayonnaise

Tartelet med høns i asparges

Frikadelle med rødkål

Ris a la mande med kirsebærsauce

Pompei rugbrød med smør

 245,-

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder

Hver mandag og tirsdag i oktober og november
fra kl. 17.00

(tilbuddet kan ikke købes som take away)

Reservér bord på tlf. 75421101

Gl. dags æblekage med flødeskum

175,-

Glögg

Hjemmelavet glögg
med mandler og hjemmetørrede rosiner i rom

Glas kr. 59,-

Med brunkager kr. 65,-

Med æbleskiver, marmelade og sukker kr. 75,-

 Glædelig jul

Julebuffet 2024

Hjemmemarinerede sild med løg, kapers og karrysalat
og stegte sild serveres ved bordet.

Æg og rejer med mayonnaise og citron

Stegt rødspættefilet med remoulade og citron

Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep

Tartelet med høns i asparges

Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder

Frikadeller og medister med hjemmelavet

sønderjysk hvidkål

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål

Mørbradbøf med champignonsauce

3 slags ost med druer, peberfrugt, oliven og kiks

Ris a la mande med kirsebærsauce med 2 cl. Solbærrom

Frugt

Pompei rugbrød og franskbrød

299,-

(minimum 2 personer)

Julebuffeten serveres i restauranten/salen ved stort fælles ta`selv bord,

hver fredag og lørdag fra den 22-11-24 til og med 21-12-24 fra kl. 17.30

Ønsker man eget lokale kan dette arrangeres ved minimum 15 personer.

Julebuffeten kan købes alle dage til større arrangementer ved

minimum 15 personer.

Kan også købes som TAKE AWAY

 

KUN MOD FORUDBESTILLING på tlf.: 75 42 11 01